marți, 29 martie 2016

Keratherapy, terapie cu cheratină




Ca lideri ai industriei în inovația profesională a părului catifelat, Keratherapy este de neclintit în angajamentul său de a transforma chiar si parul cel mai greu de gestionat și indisciplinat. Folosind doar cele mai bune materii prime provenite din întreaga lume, Keratherapy a dezvoltat în mod constant produsele cele mai avansate și inovatoare în industrie. Infuzat cu un amestec de  cheratină și amino acizi din mătase pură, produsele de îngrijire si styling contin antioxidanti naturali și extracte din fructe organice amazioniene care penetrează cuticula, reparară și întinerește. Rezultatele: rezultate sănătoase, de lux, contagioase!


Iată câteva produse care s-ar putea să vă placă:

Tratament Regenerant cu Cheratină



Tratament cu keratină de refacerea părului, ce netezeşte ușor chiar și cele mai rezistente tipuri de păr.
Conține cele mai bune ingrediente naturale certificate organic și amino acizi puternici de mătase. Elimină uscăciunea și fragilitatea părului prin amestecul cu proteine ​​din soia și antioxidanţi pentru un plus de putere reparatoare. Asigură rezultate persistente pentru până la şaisprezece săptămâni. Părul apare mai neted, uşor de coafat şi sănătos. Este un produs sigur pentru păr vopsit şi şuviţat.

Rapid Rescue cu Cheratină

Cu ulei de macadamia naturale, keratină și antioxidanți, Rapid Rescue prin pulverizare transformă părul instantaneu într-unul lucios, neted și sănătos , protejând în același timp de soare, coafare și mediul extern. Nu conține ulei, descurcă părul instantaneu.

Balsam Fără Clătire


Formulă de îngrijire lejeră cu antioxidanți ce netezește în mod natural și protejează contra razelor UV, perfect pentru descurcare înainte de tăierea părului, styling de ăldură, expuner la soare, clor sau apă sărată.

Merităm să avem un păr minunat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu