vineri, 4 martie 2016

Gendarme, produse de îngrijire




Bună!

Azi facem cunoștință cu produsele Gendarme.

Un creator de parfumuri respectat și lider în industria parfumurilor, Topper Schroder a conceput și adus viață parfumuri distinse și produse de îngrijirea corpului, printre care si Gendarme. În câțiva ani, Gendarme a devenit o linie completă de produse de ingrijire personală, care include astăzi produse de bărbierit, balsamuri, produse pentru baie, șampoane, produse de îngrijire corporală

Iată ce recomand

Carriere Cremă pentru Corp

Cremă de corp hidratantă, intens parfumată, cu ingrediente de îngrijire care hidratează și protejează pielea corpului.  Pătrunde rapid în piele pentru a furniza confort îndelungat. Este infuzată cu un parfum senzual care trezește simțurile, iar pielea devine mai catifelată, mai netedă, împrospătată și mai calmată.

Carriere Apă de Parfum Spray

Parfum fructat-floral pentru femei contemporane, Fin,subtil,curat,proaspăt și senzual. Notele înalte sunt lămâia,floarea de limetă. Notele medii sunt bergamota, levănțica și notele de bază sunt iasomia, liliacul. Un parfum minunat de primăvară!

Deodorant Solid

Deodorant eficient ce protejează pielea, elimină mirosurile neplăcute și le previne. Pielea rămîne proaspătă ore în șir. Cu parfum delicat, plăcut. Nu conține alcool, conservați, aluminiu.

Descoperiți produsele aici!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu