marți, 22 martie 2016

Leonard, parfumuri seducătoare


Bună dimineața!

Încep ziua cu o postare despre un brand care cucerește nu doar prin modă, ci și prin parfum. Leonard... unic, incomparabil - o rochie, o tesatura ... o creație Leonard este, mai presus de toate, o placere de a purta. Fiecare element este conceput și proiectat cu acest scop, folosind tehnici de imprimare inovatoare. desene sau modele la modă, dezvoltate și continuu reînnoite - fiecare detaliu al unei creații Leonard face pentru o piesă excepțională, care este o plăcere absolută de a purta, inclusiv parfumuri sale.

Iată câteva dintre parfumuri:

L'Orchidee De Leonard Apă de Toaletă Spray



Parfum proaspăt floral pentru femei contemporane, ce transmite moda urbană, splendoarea, eleganța și puritatea. Notele înalte sunt bergamota, piersica, coacăzele negre. Notele medii sunt iasomia,tuberoza,orhideea Cattleya și notele de bază cele de lemn de cedru, lemn de santal,vanilie.

Fabuleuse Apă de Toaletă Spray


Amestec de esenţe florale fine, fresh, se caracterizează ca fiind o reţetă pentru seducţie. Este proaspăt, persistent, perfect pentru zi sau ocazii romantice.

Leonard Apă de Parfum 

Parfum oriental pentru femei contemporane, proaspăt, dulce, intens, cremos și îmbătător.  Note de vârf de piper roz, floare de cais și ylang-ylang. Note medii de flori albe: floare de portocal absolut, liliac și frangipani. Note de bază de lemn de santal, mosc și vanilie. A fost lansat în 2012 și este perfect pentru toate ocaziile.

Găsiți parfumurile Leonard aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu