luni, 21 martie 2016

Patyka, Frumusețe Remarcabilă


Patyka este un brand adorabil ce include produse de îngrijirea pielii de lux, certificate organic, anti-îmbătrânire, pentru față și corp, înrădăcinate în armonizarea frumuseții, responsabilitate, plăcere și eficacitate.

Iată produsele de vis:

Cremă de Corp cu extract de Mușcată



Cremă de corp cu parfum natural, revigorantă. Este o formulă cu Unt de Shea și Ulei de Jojoba cu beneficii hidratante și reparatorii. Conține Scualan pentru protejarea pielii împotriva deshidratării și este infuzată cu Ulei Esențial de Mușcată ce oferă un miros senzual, calmant. Are efecte de tonifiere, vindecare și stimulare. Pielea va ave un aspect mai fin, mai neted, mai luminos, tonifiat și mai confortabil.


Ulei Demachiant pentru Strălucire

Ulei demachiant natural anti-îmbătrânire, cu Complex de Ulei pentru înlăturarea impurităților și machiajului. Controlează excesul de sebum, reduce porii și elimină punctele negre. Conține Ulei din Sâmbure de Caisă pentru hrănire și revitalizare, Extract de Cactus Opuntia ce protejează pielea de stres și îmbătânire prematură. Lasă pielea mai curată, mai suplă, mai netedă, fermă, tonifiată, oxigenată și luminoasă.

Biokaliftin Ser reparator pentru Noapte


Ser de noapte concentrat natural, reparator, anti-îmbătrânire. Conține Neroil și Cistus Ledanifer pentru combaterea efectelor vizibile ale îmbătrânirii, Ulei de Germeni de Grâu, puternic antioxidant ce previne formarea liniilor fine. Apără pielea de efectele nocive ale poluării, agresorilor externi și radicalilor liberi. Este infuzat cu Vitamina A și Beta-Caroten ce adaugă strălucire pielii, cu  ulei de Măceș, Bergamotă și Lime pentru refacere și înviorare. Lasă un ten mai proaspăt, mai tonifiat, remodelat.

Descoperiți produsele magice, aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu