luni, 21 martie 2016

Odori, Dor de Parfumuri Minunate


Odori este unul dintre cele mai bune brand-uri în materie de parfum pe care Europa le are de oferit și care se inspiră din orașul Florența, din Italia. Fiecare dintre parfumurile Odori sunt inspirate din diferite zone ale orașului Florența.

Iată ce recomand:

Spigo Apă de Toaletă Spray





Un parfum aromat cu note de ferigă pentru femei și bărbați. Este un parfum proaspăt, cald, cremos și fermecător. Conține note de lavandă de Toscana, bergamotă, lemn de cedru, salvie, vanilie și boabe tonka. A fost lansat în 2008 și este perfect pentru toate ocaziile.

Gli Odori Apă de Toaletă Spray



Parfum pe bază de plante pentru femei și bărbați. Este un parfum condimentat, cu acorduri verzi, cald și încântător. Conține note de tarhon, frunze de dafin, rozmarin, morcovi, semințe de țelină, nucșoară, cedru și lemn de santal. Delicios, nu? A fost lansat în 2008 și este potrivit pentru sezonul cald.

Cuoio Apă de Toaletă Spray




Parfum cu aromă de piele pentru femei și bărbați. Este bogat, curat, afumat și încântător. Conține note de ambră orientală, bergamotă, paciuli, ylang ylang, portocală, vetiver, ghimbir, miere de Toscana și mesteacăn. Ca și celelalte parfumuri, a fost lansat în 2008. Este recomandat pentru toamnă sau iarnă.

Sunt tentată să încerc și restul parfumurilor.

Le puteți găsi aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu