luni, 28 martie 2016

SpaRitual, ritual pentru frumusețe


SpaRitural include o gamă de produse lux vegane spa și tratamente pentru mâini, corp și picioare. SpaRitual se angajează să creeze produse ecologice și ambalaje perfect artizanale pentru consumatori.

Iată selecțiile mele:

Unt de Corp cu Ghimbir Indonezian


Unt intens hidratant pentru corp, ce conține unt de shea organic obținut prin comerț echitabil, pentru stimularea abilității pielii de a reține hidratarea. Cu ulei Esențial de Ghimbir Organic Indonezian pentru revitalizarea minții. Bogat în ulei de prune bogat în Vitamine și fructe de maqui pentru acțiune calmantă. Reduce vizibil semnele de îmbătrânire de pe piele. Pielea corpului este mai catifelată, mai netedă, mai sănătoasă și întinerită.

Ser pentru Corp


Ser revitalizant lejer pentru corp cu piele ternă, deteriorată. Conține hidratanți pentru piele, inclusiv vitamina E, uleiuri de mentă și de floarea soarelui. Stimulează producția de colagen și activitatea celulară. Ajustează luminozitatea și textura pielii, iar pielea devine mai fermă, mai netedă și întinerită.

Luciu de Buze - #Kiss the Cook




Luciu de buze cu o culoare îndrăzneață, sângerie, sexy. E un luciu 100% fără gluten, cu ingrediente certificate organic precum Unt de Semințe de Cacao, Ulei de Semințe de Susan, Ulei de Nucă de Cocos și Unt de Shea. Hidratează, reîntinerește și îngrijește natural buzele. Cu vitamine și antioxidanți care oferă protecție împotriva radicalilor liberi. Este un luciu de buze aromat cu uleiuri delicioase de fructe, ce oferă finisare catifelată, netedă și luminoasă.

Găsiți aceste produse minunate aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu