luni, 28 martie 2016

True Religion, parfumuri cu adevărat minunate!


True Religion a fost fondat de Jeffrey Lubell în 2002, cu intenția de a prezenta stilul autentic american .True Religia a prezentat primul lor parfum în 2008. Flaconul este fabricat din sticlă mată,  cu capac argintiu și un detaliu cu cristal mare pe partea centrală a flaconului.

Iată recomandările în acest brand:

Hippe Chic Apă de Parfum Spray



Parfum floral fructat pentru femei chic și spirit liber, ușor, proaspăt, savuros, feminin. Notele înalte: zmeură, rodie și măr Fuji. Notele medii: hibiscus, iasomie și lăcrămioare. Notele joase: acorduri de pădure și mosc. Lansat în 2011 este un parfum perfect pentru toate ocaziile.

True Religion Apă de Parfum Spray

Parfum floral fructat pentru femei moderne. A fost lansat în 2008, este proaspăt, dulce și atrăgător.
Notele înalte de măr, coacăz roșu, frunze de violetă, mandarină și bergamotă. Notele medii de amarylis, frezie și prună și notele joase de Hinoki, ambră și cedru. Este potrivit pentru ținutele de zi și seară.

Love Hope Denim Apă de Parfum Spray

Un parfum cu arome fructate delicioase. La început note delicioase de fructe și caramel, care mai târziu dezvăluie un miez de zahăr brun și migdale. Notele de bază de mosc completează aroma, adăugând un punct culminant interesant. Acest parfum minunat, lansat în 2012 este perfect pentru femeia tânără, optimistă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu