luni, 4 aprilie 2016

LANZA, soluții pentru orice tip de păr


De la îngrijire la culoare, L'ANZA vindecă, menține și protejează părul în peste 40 de țări din întreaga lume. Scopul acestui brand este de a găsi soluții de vindecare pentru păr.

Iată produse ce fac minuni:

Healing Style Pastă Modelatoare 



O pastă de styling versatilă, dezvoltată cu Keratin Healing System , care păstrează culoarea părului.
Conține ingrediente naturale din păduri tropicale, protector triplu UV și termic care ajută menținerea unui păr sănătos. Oferă textură ușoară și separare și adaugă o grosime și densitate părului. Lasă un finisaj semi-mat, ideal ca produs de styling pentru bărbați și pentru fin și  normal.

Healing Ser Întăritor cu Mătase și Neem

Formulă cu Complexul CP Anti Îmbătrânire și Sistemul Healing cu Cheratină. Întărește părul care a devenit slăbit și casant în urma tratamentelor chimice, termice sau a altor acceleratori de îmbătrânire.
Cu o formulă fortifiantă pentru reducerea ruperii părului. Adaugă strălucire părului fără a-l îngrășa sau îngreuna. Oferă protecție UVA/UVB pentru combaterea razelor solare nocive. Dezvăluie un păr mai puternic și cu aspect mai sănătos.

Protector Fără Clătire

Protector bogat în proteine, fără clătire. Cu o textură lejeră și cu penetrare rapid ce tratează părul slăbit de tratamentele chimice, abuzul termic și de supra-expunerea la elementele ambientale. Conține plante revitalizante, Vitaminele A,C și E antioxidante. Oferă beneficii de reparare, refacere și reînnoire. Protejează părul de razele UVA/UVB, căldură, poluare și de agenții stresanți exteriori. Părul devine mai strălucitor și mai sănătos.

Găsiți produsele LANZA, aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu