luni, 4 aprilie 2016

Swissline, frumusețe cu precizie elvețiană


Swissline este un brand lux elvețian, cu produse  de îngrijire a pielii anti-rid, oferind beneficii de îngrijire preventivă și de refacerea pielii.

Iată câteva recomandări:

Watershock Demachiant Bifazic 

Demachiant neuleios, bifazic pentru ochi și buze, ce elimină delicat machiajul rezistent la apă și rujurile persistente. Conține ulei de Nuci Braziliene, bogat în acizi grași esențiali și amino acizi pentru hrănirea genelor fragile. Conține un amestec de vitaminele A, E și seleniu puternic antioxidante pentru protejarea împotriva radicalilor liberi nocivi. Lasă pielea și buzele curate, confortabile și cu aspect sănătos. Este testat oftalmologic.

Force Vitale Gel Decongestionant pentru Ochi



Gel revitalizant performant pentru ochi, cu formulă fără parfum, fără ulei. Conține ingrediente farmaceutice cu acțiune de drenare, anti-inflamatorii. Dovedit clinic în a reduce pungile și intensitatea cearcănelor. Cu elemente vegetale anti-îmbătrânire cu proprietăți calmante, hidratante, antioxidante. Combate semnele oboselii și stresului extern și lasă zona ochilor vibrantă, revitalizată, cu aspect sănătos.

Cell Shock Loțiune Tonică 
Iată un tonic de albire limpede precum cristalul ce elimină mizeria și reduce porii și rafinează suprafața pielii pentru o strălucire uniformă, reflectorizantă. Pielea va avea un aspect limpede, reîmprospătat și întinerit.

Puteți găsi o gamă largă de produse Swissline, aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu