sâmbătă, 16 aprilie 2016

Lola Rose, Rafinament pentru o Piele Catifelată!


Lola Rose este una dintre cele mai elegante și de succes branduri de bijuterii din Marea Britanie de azi. Specializat în bijuterii colorate manual din cele mai fine pietre semi-prețioase, designerul de la Lola Rose, Nicola Gewirtz are filosofia "lux la prețuri accesibile", ea face clienții ei se simt minunat - prin aducerea de culoare, strălucire și un zâmbet cu fiecare achiziție; o combinație imbatabilă.

Iată și câteva produse care vă vor înfrumuseța pielea:

Calming Amethyst Cremă de Mâini

Cremă  hrănitoare, delicat parfumată pentru mâini, ce conține extract de ametist, proteine de mătase, vitamina E și unt de shea. Oferă beneficii hidratante, calmante și protectoare. Este parfumată cu note proaspete floral fructate pentru calmarea tensiunii, lasă mâinile catifelate, netede și confortabile. Nu conține  parabeni, sulfați și petro-chimicale.

Gel de Duș Calmant



Gel de duș calmant, delicat parfumat, fiind o formulă cu trufe albe și vitamina E, ce oferă experiența unui duș luxos și calmant. Este parfumat cu note de magnolie și floare de iasomie pentru eliberarea tensiunii și lasă pielea curată, împrospătată și confortabilă. Un produs fără parabeni, sulfați și petro-chimicale.

Săpun de Baie


Săpun de baie cu  inițialele Lola Rose 'LR' în relief elegant, special formulat cu energie unică de ametist. Sunt incluse cele mai bune elemente, inclusiv unt de cacao pentru a crea un săpun care curăță și hidratează.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu