sâmbătă, 16 aprilie 2016

Parfumuri Louis Feraud


Louis Féraud a fost un designer de moda francez și artist ce a intrat în domeniul parfumurilor în 1982 cu primul lor parfum pentru femei - Fantasque. Producția de parfum a continuat în 2004 și a fost activ până în ziua de azi. Un total de 8 arome pentru bărbați și femei, au fost lansate pe piață până în prezent.

Iată câteva recomandări:

Fantasque Apă de Parfum Spray




Un parfum cu chiparos intens, cu note înalte de pere, aldehide, citrice, condimente, lemn de trandafir și acorduri verzi. Notele medii includ un buchet floral de ylang-ylang, iasomie, lacramioare, trandafir si rădăcină de orris. Baza are paciuli, mușchi, cedru, lemn de santal, mosc si chihlimbar.

Le Bleu Apă de Parfum Spray


Se deschide cu lamîie italiană, petitgrain, mandarine și galban. Ca note medii se remarcă acorduri de caprifoi, palmarosa și boboci de trandafir, iar baza este reprezentată de vetiver, lemn de santal, mosc si ambrox. A fost lansat în 2014.

Sunshine Eau d'Ete Apă de Parfum Spray




Un parfum fructat floral pentru femei, lansat in 2005. Parfumul are note de portocală, gardenie, bergamotă siciliană, floare de cireș, grapefruit roz, pere și mosc alb.

Descoperiți brand-ul Louis Feraud aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu