marți, 12 aprilie 2016

Parfumuri Gale și Fred Hayman


Fred Hayman este un retailer de origine elvețiană, antreprenor în lumea modei, fondatorul mărcii Giorgio Beverly Hills. In anii 1960 a lucrat ca manager al Beverly Hilton, unde a întâlnit-o pe Gale, care lucra acolo ca o chelneriță. În termen de un an, cei doi s-au căsătorit și în curând sa angajat la deschiderea unui fashion boutiquee. Gale a fost inspirată de femeile bogate și la modă, care au venit la magazin și a întrebat dacă ea ar putea să dezvolte și să producă propria gamă de ingrijire a pielii. Produsele Gale Hayman de ingrijire a pielii si cosmetice sunt acum populare la nivel global și includ produse de strălucire, gel de lifting pentru ochi, balsam regenerant și cremă protectoare.

Iată însă câteva parfumuri:

Delicious Feelings Apă de Toaletă Spray

Un parfum răcoritor, încrezător și pentru un spirit independent, ce conține flori delicate și o atingere de citrice, fiind perfect pentru ținute de birou.

Delicious Hot Pink Apă de Toaletă Spray

Un parfum floral fructat pentru femei, dulce, suculent, delectabil și ispititor. Conține note de litchi tonice, nectar de fructul pasiunii, mandarine satsuma și floare de iasomie arăbească. Are un amestec cu orhidee albă din Tahiti, floare de măr roz, ambră albă, lemn naufragiat înălbit de soare și mosc. A fost lansat în 2012 și este perfect pentru toate ocaziile.

Fred Hayman Apă de Toaletă Spray

Parfum floral fructat pentru femei contemporane. Proaspăt, dulce, cald și încântător. Conține note de bergamotă, floare de portocal, piersică, trandafir roșu, vetiver, vanilie și mosc. A fost lansat în 2004 și este recomandat pentru ținute lejere.

Găsiți produsele Gale și Fred Hayman, aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu