marți, 12 aprilie 2016

Crabtree & Evelyn, răsfăț cu ingrediente naturale


Produsele Crabtree & Evelyn de origine britanică sunt cunoscute pentru efectele lor benefice pielii, dar și pentru ingredientele lor speciale, inspirate din natură și a unor elemente unice precum ceaiuri și biscuiți.

Iată câteva produse care vă pot face ziua mai frumoasă:

Șampon Hidratant Zilnic cu Verbină și Lavandă


Șampon hidratant, cu parfum delicat, ce curăță delicat părul, fără să îl usuce. Este o formulă cu lavandă Franțuzească, extract de lămâie franțuzească și glicerină. Este infuzat cu un parfum proaspăt, de plante, ce amintește de peisajul rural franțuzesc. Lasă părul catifelat, strălucitor și sănătos, este sigur pentru părul vopsit și suficient de delicat pentru uz zilnic. Nu conține parabeni, ftalați sau propilen glicol.

Cremă Terapie penru Mâini cu Avocado, Busuioc și Măsline


Cremă parfumată intens hrănitoare pentru mâini, ce conține unt de shea, unt de avocado, ulei de nuci macadamia, extracte de măsline și busuioc. Hidratează, îngrijește și calmează mâinile, incluzând un amestec cu smirnă pentru îngrijirea cuticulelor și a unghiilor. Este infuzat cu un parfum energizant de ierburi verzi. Lasă mâinile mai suple, mai netede și cu aspect mai sănătos. Este un produs fără coloranți, parabeni, ftalați, ulei mineral și propilen glicol.

Sommerset Meadow Apă de Toaletă

Iată un parfum floral fructat pentru femei contemporane, proaspăt, ierbos, acvatic, delicios, înălţător.
Cu note de acorduri verzi, nufăr, iederă, mure, bergamotă. A fost lansat în 2013 și este potrivit pentru zi sau anotimpuri mai calde.

Găsiți produse minunate Crabtree & Evelyn!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu