luni, 11 aprilie 2016

Produse de Îngrijirea Pielii Rodial


Produsele Rodial oferă rezultate uimitoare folosind extracte concentrate din fructe și includ Boob Job, Bum Lift și ultima ediție de ser Glamoxy Snake.

Iată câteva produse dezirabile:

Glamoxy Ser de Șarpe

Ser revoluționar inspirat de Viperele de Templu, ce conferă efect 3D de umplere instantaneu în timp ce re-densifică și hidratează pielea. Stimulează respirația celulară pentru umplerea pielii și reduce vizibil aspectul ridurilor , al liniilor fine și al imperfecțiunilor. Dezvăluie un ten mai luminos, mai neted și cu aspect întinerit.

Brazilian Tan Scrub pentru Corp

Exfoliator tropical pentru corp, ce elimină celulele moarte și creează o bază satinată pentru un bronz natural fără pete. Este o formulă cu extract de Caisă și lapte de Iasomie pentru netezirea pielii. Conferă hidratare persistentă, fiind perfect pentru toate tipurile de piele.


Balsam de buze volumizator, cu aromă de trandafir, dezvoltat cu tehnologia avansată a celulelor stem a Trandafirului Alpin PhytoCellTecTM. Protejează buzele de schimbările climatice în timp ce sporește vitalitatea buzelor. Conține sfere de umplere hialuronice pentru umplerea și volumizarea buzelor în timp ce calmează buzele uscate, crăpate. Dezvăluie buze mai pline, mai hidratate și mai luminoase.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu