miercuri, 20 aprilie 2016

Produsele Fake Bake, pentru un bronz perfect!


Produsele Fake Bake oferă o culoare însorită instant și se dezvoltă prin combinarea unor agenţi de bronzare natural derivate DHA si Erythrulose, garantand (până la 50% mai mult) mai multe rezultate cu aspect natural. Includ ingrediente botanice fără parabeni si conservanti artificiali. Produsele oferă beneficii anti imbatranire, anticelulita si antioxidant.

Iată câteva produse care s-ar putea să vă cucerească!

Skin Smoothie Spray Special cu Ulei Uscat

Hidratant zilnic care completează aplicarea autobronzantului, formulat cu fructul pasiunii, trandafir, flori de tei şi ulei de lavandă. Prezintă o textură specială de ulei uscat care pătrunde rapid în piele. Reţine umiditatea şi păstrează aspectul bronzat fără soare. Permite autobronzantului să se uniformizeze în zone cum sunt coatele, picioarele, mâinile şi genunchii- Pielea apare radiantă şi hidratată cu un bronz frumos!

Bronzant Lichid şi Mănuşă Profesională


Prezintă o formulă nelipicioasă,cu uscare rapidă, rezistentă la transfer,cu un ghid de culoare subtil care te ajută să aplici uşor şi cu încredere. Este formulat cu agenţi de bronzare derivaţi natural DHA şi erituloză. Creează un bronz imediat, intens şi persistent, fiind perfect pentru toate nuanţele şi tipurile de piele. Vine însoţit de o mănuşă profesională.

Legal Sunburn Fard de Obraz


Un fard ce accentuează imediat obrajii, conține reflectori speciali de lumină pentru crearea unui aspect tineresc. Creează un ten luminos, mângâiat de soare. Nu blochează și nu este vizibili în pori.

Descoperiţi produse pentru a vă simţi şi a arăta impecabil!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu