sâmbătă, 2 aprilie 2016

Roccobarocco, Stil și Parfum




Roccobarocco, unul dintre cei mai mari designeri de modă italieni, oferă un gust fin de frumusețe în domeniul vestimentar, accesoriilor avangardiste, și parfumurilor pentru femei, bărbați și copii.

Iată câteva parfumuri reprezentative:

Extraordinary Apă de Parfum Spray (Ediție Limitată)


Parfum floral pentru femei contemporane. Luminos, proaspăt, sofisticat, senzual și ispititor. Ca note înalte se remarcă cele de neroli și piersică, note medii de zambilă, tuberoză și iasomie și note de bază de ambră, lemn de santal și mușchi de stejar. Este un parfum perfect pentru toate ocaziile.

Tre Apă de Parfum Spray

Lansat în 1991, acesta este un parful floral fructat, pulverulent ce denotă feminitate. Notele de varf sunt cele de violetă, piersică, coacăz negru și fructul pasiunii. notele de mijloc sunt iasomie, lăcrămioară, magnolie si ciclamă și notele de baza sunt cele de mosc, lemn de santal si chihlimbar. Elegant, perfect pentru primăvară-vară.

Souvenir d'Italie Apă de Pafum Spray

Parfumul este tăios și condimentat la început, însă apoi devine fructat, dulceag. Note înalte de coacaze, afine si struguri, ca note medii avem arome minunate deWisteria, iasomie, frezie si cardamom, iar baza cuprinde de mosc si lemn de santal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu