luni, 4 aprilie 2016

Revaleskin, știință și frumusețe


Bun găsit!

Astăzi vă prezint produsele RevaleSkin. 
RevaleSkin are o gamă largă de formule de îngrijire a pielii  anti-îmbătrânire, realizate cu un extract numit CoffeeBerry care întinerește pielea.

Iată câteva produse:

Ser pentru Fermitate

Ser de fermitate ușor, delicat. Sporește rezistența pielii la stress și agresorii din mediu. Formulă cu Extract  CoffeBerry®, un puternic antioxidant natural, conține extract de alge și pollulan pentru fermitate. Este bogat în extract de mușețel și extract de aloe vera pentru calmarea și hidratarea pielii și e infuzat cu proteine hidrolizate de ou alb care îmbunătățesc textura pielii. Dezvăluie un ten mai ridicat, mai suplu, mai neted și cu aspect întinerit.

Complex Iluminator

Tratament iluminator antioxidant pe bază de plante. Formulă cu Extract CoffeBerry®, un puternic antioxidant natural. Conține extract antioxidant de afine și bisabolol pentru calmarea pielii. Îmbogățit cu silica (perlă de interferență) și metil gentisat pentru sporirea luminozității. Este infuzat cu umectanți care atrag apa și mențin hidratarea. Dezvăluie un ten mai suplu, mai neted și uniform nuanțat.

Natural Defense cu SPF 15


Protecție solară facială naturală, multi-activă, cu Extract de CoffeBerry®, unul dintre cei mai puternici antioxidanți. Protejează pielea împotriva leziunilor radicalilor liberi și oferă protecție UVA și UVB SPF 25 cu spectru larg. Hidratează și iluminează pielea în timp ce ascunde petele. Oferă o finisare uniformă, nuanțată, mată și fără luciu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu