miercuri, 4 mai 2016

Bosley, Rezistență Profesională



Produsele profesionale Bosley sunt dedicate în a (re)da încredere atât bărbaților cât și femeilor, care se luptă cu păr fin, păr subțiat și cu căderea părului, oferind soluții complete de păr și produse superioare.
Acest brand are ca scop educarea stiliștilor, în scopul de a crea experți ai ''părului subțiat'' experti in saloane din intreaga tara, in timp ce opereaza prin integritate, onestitate și pasiune. 

Mască Hidratantă Pentru Păr Sănătos (Pentru Păr Tern şi Uscat Aspru)

O mască hrănitoare,  profundă  de îngrijire, ce conține uleiuri complexe LifeXtend, mango, unt de shea ,  palmier brazilian și avocado. Oferă o umiditate intensă și luciu părului. Amestecat cu extract de vin roșu pentru protecție antioxidantă, infuzat cu complexul ColorKeeper care prelungeste durata e viata a culorii. Dezvaluie un păr mai catifelat, mai fin si mai sanatos. Ideal pentru parul lipsit de strălucire, uscat si fragil.


Soluţie Hrănitoare Volumizatoare şi de Îndesire Fără Clătire


Un produs nutritiv lejersi volumizator tip tratament. Formulat cu complexul LifeXtend care contine ingrediente volumizatoare care adauga ținutp si volum parului. Amestecat cu Amidon Hidrolizat pentru a îngroșa păr, proteine vegetale pentru acțiune e descurcare. Este infuzat cu pentapeptide care promoveaza cresterea sanatoasa a parului. Plus ColorKeeper pentru a prelungi durata de viata a culorii. Rezistent la umiditate,  fără alcool și cu proprietăți de protecție termică-styling. Dezvaluie un păr mai voluminos, mai plin de vitalitate.

Tratament de Reechilibrare şi Finisare - Tratament Uşor pentru Scalp şi Păr (Pentru Toate Tipurile de Păr)




Tratament uşor reechilibrant şi de finisare pentru păr şi scalp, cu Ulei Marula  din Africa cu antioxidanţi. Cu hidratant puternic, Ulei de Rădăcină de Brusture pentru menţinerea părului şi scalpului sănătos şi rezistent. Cu Ulei de Argan pentru nutriţie bogată. Infuzat cu ColorKeeper pentru extinderea culorii părului. Reechilibrează scalpul uscat şi gras şi reduce mâncărimea, descuamarea, iritaţia şi roşeaţa. Părul va avea un aspect mai fin, strălucitor, puternic. Este perfect pentru toate tipurile de păr.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu