miercuri, 4 mai 2016

Frederic Fekkai, Privilegiul Părului Tău


Frédéric Fekkai este un hairstylist celebru francez. După ce a creat coafuri pentru modele pe podiumurile de prezentare și pentru coperte de reviste, el a deschis două saloane din New York si Los Angeles, și a continuat să lanseze propria linie de produse de îngrijire a părului. Fekkai a aranjat parul multor femei celebre, cum ar fi Kim Basinger, Jessica Lange, Weaver Sigourney,Claudia Schiffer, Debra Messing, Renée Zellweger,  și Hillary Clinton. El este adesea privit ca o "celebritate în materie de hair stilying".

Iată câteva produse de nădejde:

Șampon cu Cidru de Mere



Șampon de curățare și reînnoire, ce conține o formulă franțuzească veche. Elimină depunerile de produse și adaugă strălucire. Extractele de măr, salvie, rozmarin, verbină hidratează delicat părul.
Lasă părul curat, neted, luminos și plin de vitalitate.

Gel Delicat de Coafare și Modelare



Gel transparent de stilizare, lejer. Sporește frumusețea naturală a părului și oferă fixare și control flexibile. Este infuzat cu un parfum clasic floral cremos și creează un aspect elegant, fără senzații lipicioase sau rigide. Poate fi amestecat în părți egale cu Brilliant Cremă pentru Luciu pentru a crea o cremă de stilizare. Potrivit pentru toate tipurile de păr.





Mască pentru îngrijire și protecția culorii, formulată cu Ulei de Sâmburi de Struguri pentru protecție antioxidantă. Menține culoarea părului și previne decolorarea. Oferă efect antistatic și repară vârfurile despicate în timp ce hidratează. Este dezvoltată cu Tehnologia de Cristale Lichide Plus EDDS pentru eliminarea cuprului din apa de spălare. Dezvăluie un păr mai catifelat, mai neted, mai strălucitor și flexibil, cu o culoare superbă. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu