miercuri, 25 mai 2016

Byredo, Altfel de Parfum


Byredo este o casa de parfumuri fondata in Stockholm in 2006 de Ben Gorham. Produsele includ parfumuri, produse de îngrijire corporală, odorizante și accesorii. Toate produsele sunt realizate cu îndemânare și calitate.

Iată câteva selecții:

La Tulipe Apă de Parfum




Parfum floral pentru femei contemporane, proaspăt, curat, cu aromă de verdeață și care aduce fericire! Ca note de vârf predomină cele de rubarbură, ciclamă și frezie. Notă medie de lalea și note de bază de lemne de culori deschise și vetiver. Lansat în 2012, este potrivit pentru primăvară sau vară.



Oud Imortel Apă de Parfum







Parfum lemnos cu chiparos pentru femei și bărbați. Dulce, afumat, cald, carismatic și persistent, cu note de vârf de limoncello, tămâie și cardamon, note medii de paciuli, papirus și lemn de trandafir brazilian și note de bază de frunze de tutun și mușchi. A fost lansat în 2010.



Rose Noir Apă de Parfum




Parfum floral lemnos cu mosc pentru femei și bărbați. Dulce, cald, sofisticat și captivant. Notele de vârf sunt de grapefruit și frezie, nota medie este cea de trandafir de damasc, iar notele de bază sunt de labdanum, mușchi de stejar și mosc. A fost lansat în 2008, este perfect pentru toate ocaziile!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu