joi, 26 mai 2016

Produsele St. Tropez, Călătorie spre Frumusețe!





Hello! Visăm la vară, nu?

Trebuie să recunoaștem că nimic nu se compară cu un  bronz perfect, mai ales daca ai ceva sigur pe care te poți baza. Fie că preferați un bronz complet sau un ton mai deschis, natural, St Tropez oferă u nautobronzant puternic,sănătos pentru toate tipurile de nevoi. Disponibil sub formă de spray. lotiune, sau spumă, rapid și formule de lux, acesta va oferi întotdeauna culoare bogată, cea la care visezi!

Iată produsele mult-visate!


Iluminator pentru Piele - Trandafiriu




Loțiune cremoasă auto-bronzantă pentru față și corp, ce oferă imediat pielii o strălucire naturală mângâiată de soare. Oferă o finisare elegantă, foarte modernă. Potrivită pentru piele cu subtonuri galbene și aurii. Fără sulfați, coloranți sintetici, ftalați, OMG și triclozan.


Bronz Hidratant Zilnic - Deschis/Mediu






Hidratant auto bronzant zilnic, îmbogățit, pentru corp. Creează un bronz auriu încet și treptat.
Dezvoltat cu tehnologia inovatoare cu parfum AromaguardTM pentru înlocuirea aromei de auto bronzant. Creat cu suc de aloe vera pentru calamrea și relaxarea pielii. Este infuzat cu un parfum delicat, revigorant și conferă o culoare bogată, intensă, naturală, aurie și persistentă. Fără coloranți sintetici, ftalați, OMG și triclozan

One Night Only Loțiune Strălucitoare




Loțiune de corp mătăsoasă, lejeră și nuanțatoare. Creează instantaneu un bronz auriu untra-uniform, non-transferabil. Creată cu uleiuri vegetale care hidratează pielea, ce poate fi spălată ușor cu apă. Lasă pielea suplă, netedă și luminoasă și este perfectă pentru toate nuanțele de piele.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu