luni, 30 mai 2016

Cosmeticele Fresh, pentru un Look Proaspăt!



In anul 1991, Lev Glazman și Alina Roytberg, co-fondatorii Fresh au creat săpunul artizanal perfect. Lansarea Colecției de Săpunuri Olvale a stârnit pasiunea lor de a dezvolta produse eficiente. Astfel Fresh a devenit prima compania care a inclus ingrediente precum zahărul, laptele, soia și orezul în tratamentele moderne de îngrijire de zi. Au continuat să lanseze produse inovatoare, inițiând ritualuri unice pe întregul mapamond.


Iată câteva produse care vă vor cuceri:


Tonic Cu Trandafiri






Oferă hidratare instantanee și senzațiile tonice ale apei de trandafir pure și active. Hidratează pielea pentru un ten dens și tonifiat. Oferă proprietăți astringente, echilibrante, răcoritoare și delicate. Aroma naturală intensifică starea de spirit și netezește pielea. Nu conține alcool, este perfect pentru piele normală spre uscată.


Exfoliant de Corp cu Zahăr Brun





Cristale de zahăr brun saturate cu uleiuri tămăduitoare, ce exfoliază delicat pielea pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață. Nu înțeapă și nu cauzează iritații. Este îmbogăți cu proprietăți stimulatoare și calmante. Pielea va rămâne catifelată, netedă și luminoasă după aplicare.


Umbrian Clay Loțiune Facială





Hidratant ne-uleios cu performanță ridicată pentru utilizare zilnică. Argila unică absoarbe impuritățile și curăță porii. Calmează, iluminează tenul și uniformizează tonul pielii. Extractul de crețușcă reglează producția de sebum și reduce grăsimea și luciul. Este îmbogățit cu antioxidanți puternici ale vitaminelor A,E și extract de ceai verde. Ajută la stimularea regenerării celulare și protejază pielea, fiind ideal pentru pielea mixtă.


Fiți Fresh!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu