luni, 30 mai 2016

Parfumuri cu Stil - Annick Goutal



Hei! Ce parfum ați folosit azi?

Știți de Annick Goutal?

Parfumurile Annick Goutal sunt o gamă unică cu tradiția păstrată de parfumieri, fără a ține cont de tendințele modei de astăzi. Evocă natura și emoțiile timpului care trece. Buchete combină cele mai rare și mai nobile esențe precum o simfonie, notă cu notă, într-o căutare continuă a echilibrului, calității și armoniei.

Iată câteva reprezentante:


Eau du Sud Apă de Toaletă Spray





Un parfum divin, răcoritor, o simfonie de citrice şi note lemnoase, Inspirată de farmecul din Provence şi Toscana. Este perfect pentru veşnicii îndrăgostiţi!

Grand Amour Apă de Toaletă Spray






Un parfum rafinat si sezual pentru femeile moderne, cu note înalte de Crin, Caprifoi şi Zambilă. Note medii cele de Iasomie, Mimoză, iar cele de bază: Chihlimbar, Vanilie şi Mir. Transmite un sentiment de pasiune senină!


Nuit Etoilee Apă de Toaletă Spray





Parfum citric lemnos pentru femei contemporane. Proaspăt, condimentat, curat și înălțător, cu note înalte de coajă de lămâie și portocale dulci. Note medii de ulei de mentă, pin Siberian și brad. Note joase de semințe de angelică și imortele. A fost lansat în 2012 și este perfect pentru toate ocaziile!

Descoperiți o gamă largă de parfumuri aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu