miercuri, 4 mai 2016

Cosmeticele Paula Dorf


Paula Dorf, creierul din spatele liniei de mare succes Paula Dorf Cosmetics, a creat  o linie de pensule de machiaj profesionale, în timp ce lucra ca make-up artist-pentru Kiss Billy Joel, Stevie Nicks și Pat Benatar. Fiind un lider timpuriu, Paula a creat propria linie de perii personalizate care au fost achiziționate rapid de alți artiști machiaj. Filozofia machiaj Paula abilitarea femeilor este cel mai bine capturat în fraza ei semnătura: Devino propriul tau artist în machiaj.

Iată câteva produse recomandate de mine:

Fard de Obraz

Oferă un luciu fin transparent, natural, este persistent, lucios şi alunecă cu fineţe pe piele. Conferă o culoare caldă obrajilor şi feţei. Fără parfum şi hipoalergenic, netestat pe animale

Eyeliner

Creion fin, cremos, din lemn cu Vitamina E, ce permite o aplicare moale, protectoare a ochiului.Luciu de Buze - # PetalUn gloss de buze îmbogăţit cu uleiuri de jojoba şi avocado, cu textură uşoară ce alunecă cu uşurinţă pe piele. Captează lumina şi dă un plus de sclipire buzelor. Are o strălucire persistentă și culoare strălucitoare.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu