marți, 3 mai 2016

Dermorganic, Produse de Îngrijire cu Ulei de Argan



Formulele  DermOrganic® se bazează în jurul valorii de ingrediente derivate natural care reproduc elementele din păr pentru a reface, reîmprospăta și menține vigoarea lor tineresacă în exterior.

Adăugarea de ulei de argan in regimul de îngrijire a părului (și de îngrijire a pielii) oferă beneficii suplimentare de vitamina E si acid linoleic pentru a proteja și hidrata. Regimul nostru se bazeaza pe ideea simpla ca mai putin este mai mult. Cele mai bune, cele mai importante și pe deplin cercetate ingrediente.  Rezultatele sunt aspectul tânăr al părului și al pielii în fiecare zi.

Șampon de Îngrijire cu Ulei de Argan și Fără Sulfați pentru Protejarea Culorii


Șampon delicat revitalizant pentru părul vopsit, ce oferă proprietăți de curățare, fortifiere și reconstrucție. Formulat cu Ulei natural de Argan Marocan, lipide esențiale, vitamina E și aminoacizi bogați pentru îngrijire și reparare. Concentrat cu Omega-6 și antioxidanți pentru a proteja și prelungi viața culorii părului. Este îmbogățit cu agenți hidratanți naturali pentru a menține un echilibru ideal de hidratare. Părul este mai suplu,îngrijit și mai lucios. Excelent pentru părul vopsit,permanent,coafat la cald sau degradat de soare.

Spumă pentru Volum


Spumă de îngroşare ecologică pentru păr, cu formulă rezistentă la umezeală, nelipicioasă, cu pH echilibrat. Produce spumă fără aerosoli ce se întinde uşor pentru definirea buclelor şi onduleurilor.
Cu Omega-6, Lipide, Antioxidanţi, Vitamina E şi Factori Naturali de Hidratare. Cu Extracte Anti-Matifiere şi inhibatori ce protejează nuanţa. Oferă volum, suport şi strălucire părului, fiind ideal pentru coafarea cu peria rotundă. Fără parabeni, alcool, clorură de sodiu şi conservanţi artificiali

Tratament Fără Clătire cu Ulei de Argan


Tratament cu absorbție rapidă, fără clătire, formulat cu Ulei de Fruct de Argan Marocan, ce oferă beneficii de consolidare și hidratare. Protejază părul împotriva stilizării la cald și deteriorării UV. 
Dezvăluie păr mai neted,lucios și puternic, fiind excelent pentru părul uscat,deteriorat,vopsit sau casant.Se usucă pentru coafare sau se lasă să se usuce natural.

Descoperiți mai multe produse Dermorganic, aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu