miercuri, 11 mai 2016

Parfumuri pentru bărbați Christian Audigier


Bun găsit!

Parfumurile Christian Audigier au fost recent lansate, primul in anul 2008, iar cel din urma in 2014. 17 parfumuri jubileaza in galeria parfumurilor.

Iată câteva recomandări:

Ed Hardy Apă de Toaletă Spray


Parfum dinamic inspirat de arta tatuajelor a lui Ed Hardy. Încorporează luminozitatea și efectele înțepătoare ale bergamotei și mandarinei. Împletite cu asprimea unui cocktail de salvie și mentă. Se încheie cu un amestec tăios de lemne, mosc și ambră neagră. Este potrivit pentru uz zilnic.


Ed Hardy Born Wild Apă de Toaletă Spray

Parfum reîmprospătant ce reprezintă arta tatuajului lui Ed Hardy. Atrăgător, îndrăzneț, seducător și cu adevărat masculin. Începe cu note de portocală, cardamon, semințe de măr. Evoluează spre note de iasomie, neroli, ozon și piper roz. Notele joase se învârt în jurul Califronia Palo Verde și lemn de santal.  Creează arome prețioase parfumului.

Ed Hardy Love & Luck Apă de Toaletă Spray



Un parfum seducător inspirat de arta tatuajului lui Ed Hardy.  Întruchipează vitalitatea, masculinitatea şi senzualitatea. Parfumul se deschide cu acorduri de bergamotă, mandarină, cardamon. Notele medii dezvăluie arome de absint, salvie, chiparos, violete. Se încheie cu note de mosc, cedru, vetiver închis şi lemn de Agar. Adorat să fie purtat de orice bărbat!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu