miercuri, 11 mai 2016

Juice Beauty, soluții naturale pentru frumusețe!





Scopul brandului Juice Beauty este de a atinge obiectivele de eficacitate și de sănătate dincolo de "natural", "transparent", și cu siguranță dincolo de ceea ce este chimic și necorespunzător pielii. Ingrediente organice, ceea ce reduc dramatic reziduurile de pesticide, substanțe chimice sintetice inutile, și reziduuri de îngrășăminte sintetice în ingredientele noastre de produse. Deși nu există nici o certificare pentru ingrediente "naturale", ingredientele organice care stau la baza produselor sunt reglementate de USDA.


Cellular CC Cremă SPF 30 - # Deep Glow


Cremă organică cu multiple facilități. Conține resveratrol bogat in sâmburi de struguri, vitamina C și celule stem din fructe. Bogată in antioxidanți ce luptă contra radicalilor liberi periculoși. Reduce vizibil apariția liniilor fine și a ridurilor. Repară pielea oferindu-i aspect uniform și asigură protectie minerală si hidratare optimă. Protejează împotriva razelor UV cu SPF 30 fără chimicale și creează un ten ferm, neted, elastic, luminos și cu aspect tânăr.


Gel de Curățare cu Măr Verde



Complex de hidroxi acizi din sucuri organice, bogate în antioxidanţi, de măr şi lămâie. Plus ingrediente botanice purificatoare şi agenţi calmanţi de curăţare. Îndepărtează delicat pielea ternă, lipsită de vitalitate şi desfundă porii. Ajută la iluminarea şi rafinarea pielii pentru un ten mai luminos, tânăr, frumos. Lasă pielea clarifiată şi echilibrată Se aplică ziua şi noaptea pe pielea umedă cu mişcări circulare și se clăteşte.

Cremă Nutritivă pentru Ochi cu Măr Verde



Conţine complex puternic de DMAE anti-îmbătrânire, acid alfa lipoic. Plus antioxidanţi din vitamine, nutrienţi esenţiali şi peptide.  Revitalizează,iluminează şi hidratează zona ochilor și minimizează apariţia liniilor fine şi ridurilor.  Lasă pielea netedă, luminoasă şi tânără.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu