joi, 12 mai 2016

Paul & Joe, Cosmetice Elegante de Sezon!


Paul & Joe este un brand recunoscut și produsele sale vândute în întreaga lume. Paul & Joe a fost lansat de Sophie Mechaly în 2002, ca urmare a succesului liniei sale de modă cu acelasi nume. Dispunând de ambalaje fermecătoare, texturi de lux și culori bogate,  Paul & Joe incapsuleaza perfect Marci filozofia sofisticată a iubitoarelor de distracție. De la elemente de decor precum pisica adorabilă sau modele feminine, Paul & Joe are colecții de sezon elegante pentru femei puternice care iubesc creativitatea si distractia!

Iată câteva produse:

Creion și Contur pentru Ochi Duo


Contur de Ochi WP și Creion de Ochi Duo  - pentru definirea ochilor și creion-fard de ochi lucios.
Formulă rezistentă la apă ce se aplică ușor. Conține apă de Flori de Portocal, Extract de Crin Alb, Uleiuri de Jojoba și de Sâmburi de Struguri.  Oferă pielii hidratare esențială și previne iritarea. Conturul de ochi conferă definire superbă în machiajul ochilor, iar creionul acționează ca și extra contur sau ca un fard de ochi neted lucios.

Luciu de Buze și Ochi


Combină un luciu de ochi satinat cu un luciu de buze luxos. Luciul de Ochi conție Apă de Flori de Portocal, Uleiuri de Jojoba și de Floarea Soarelui. Hidratează pleoapa în timp ce adaugă culoare fină.
Luciul de Buze nelipicios conține Amino Acizi, Apă de Flori de Portocal și Extract de Crin Alb.
Catifelează și hidratează buzele în timp ce conferă o culoare estivală seducătoare.

Rimel Dublu


Ajută la separarea şi arcuirea fiecărei gene în parte. Îţi face genele fine şi extrem de lungi. Le oferă ochilor tăi un aspect intens, sexy. Rezistent la apă şi persistent, fiind un accesoriu obligatoriu pentru femeia modernă!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu