miercuri, 30 aprilie 2014

Review Fond de Ten CHANEL Vitalumiere Aqua SFP 15

Bună tuturor!



Știm toate că fondul de ten este componenta cea mai importantă pentru aplicarea machiajului, și pentru că este aplicat și rămâne pe piele, este esențial ca  ingredientele conținute nu se încarce porii, ceea ce ar putea duce la apariția erupțiilor.





  Azi vreau să vă vorbesc despre un produs inedit, achiziționat recent, care m-a uimit pur și simplu de la prima aplicare. Această "emulsie" pentru ten este mai ușoară decât un BB cream crem și nu are aproape nimic de a face cu un fond de ten! Este vorba despre fondul de Ten Aqua Vitalumiere de la Chanel, care în ciuda prețului puțin cam ridicat, vă pot spune că merită și va fi o experiență plăcută și durabilă!Ispita de a salva câțiva bănuți și alegerea unui produs mai ieftin din magazinele obișnuite, poate avea urmări asupra pielii.
Totuși, implică timp și experiență alegerea unui produs bun, potrivit pielii.

 


Acest fond de ten este conceput pe bază de apă și este absolut divin pe piele, cu o consistență ușoară, cu o acoperire perfectă! Cel mai bun fundament pentru implementarea tehnică este pensula. O pensulă va prelungi durata de viață a fondului de ten, deoarece nu absoarbe, spre deosebire de un burete care absoarbe cea mai mare parte a produsului înainte de a ajunge pe față..Puteți opta și pentru varianta aplicării cu ajutorul degetelor. Depinde de cum vă este mai la îndemână.




Rezultatul aplicării Vitalumiere Aqua este un aspect mat, luminos și sănătos! Pentru a nu evidenția bucățele mici de piele moartă, vă sugerez să folosiți un exfoliant facial înainte, indiferent că este unul natural sau produs preparat, sub deviza unei mărci bune. 



Textura fină și lejeră a acestui fond de ten e menită să fie o a doua piele.
Într-adevăr,  în cazul în care tocmai v-a apărut o frumusețe de coș, fondul de ten nu va acoperi tocmai în totalitate. Însă, în cazul tenului uscat, după aplicare veți observa o revigorare a întregii fețe.Parfumul este delicat și plăcut.  Este disponibil în mai multe nuanțe, eu am ales bej ambră, însă din cauza blitzului, nu a ieșit tocmai cum e în realitate.

Flaconul acestul fond de ten este din plastic, însă ușor de depozitat și transportat.


Sper să vă fie utilă această postare, să vă ajute în alegerea produsului pentru perfecționarea frumuseții!

O zi minunată!!!

Lumea Frumuseții





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu