miercuri, 20 ianuarie 2016

Betsey Johnson, Parfum și Creativitate


Bună tuturor!

Parfumurile Betsey Johnson sunt subiectul primei postări de astăzi!

Designerul de modă Betsey Johnson și-a lansat linia de parfumuri în anul 2006. Parfumurile Betsey Johnnson se găsesc sub formă de apă de toaletă, alături de produse de ingriirea pielii, parfumante pentru baie, geluri de duș și loțiuni de corp.

Too Too Apă de Parfum Spray


În primul rând la acest parfum nu este de ignorat modul în care se prezintă. Vine ambalat într-un dom de sticlă, sub care șade sticluța cu design de balerină cu tutu roz și decorată cu paiete! Parfumul este feminin, îndrăzneț, ca un foc de artificii! Se deschide cu note de mandarină, fructul pasiunii, ghimbir și căpșuni. Notele medii se remarcă prin trandafirul bulgăresc, iasomie și se finalizează prin note de bază de paciuli, santal, vanilie. Este foarte persistent, parfumul rămâne pe piele 7-8 ore!

Betsey Johnson Apă de Parfum Spray





Parfumul eponim Betsey Johnson se remarcă prin designul său original cu nuanțe de roz și model deosebit. Excentrica creatoare de modă a reușit să îmbine note florale, fructate și lemnoase într-un produs ce atrage admirația femeilor și bărbaților! Notele înalte de coacăze, grapefruit se îmbină cu cele de lăcrămioară,  frezie, măr, pe o bază de arome de pralină, paciuli, santal, vanilie. Este perfect pentru zi și ocazii speciale!

Acestea sunt produsele cumpărate de mine de pe site-ul meu preferat. Am pe listă și alte produse B. J., mai ales ceva loțiuni de corp!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu