luni, 4 aprilie 2016

Parfumurile SoOud


SoOud este o casă de parfumuri de lux de nișă fondată de celebrul parfumier Stephan Humbert Lucas în 2010. Din moment ce parfumul este regele Orientului, Stéphane Humbert Lucas a creat soOud pentru a celebra mirosuri imbatatoare prin îmbinarea exuberanței olfactive cu rafinamentul parfumeriei franceze.

Iată câteva capodopere SoOud:

Fam Eau Fine Spray

Parfum lemnos condimentat pentru bărbați și femei. Pudrat, cald, sofisticat și captivant. Conține note de șofran, ardei chili, trandafiri, cașmir, pudră de trandafir, sevă de arbore de cauciuc, acorduri de vanilie, lemn de agar, lemn de santal, cedru, lapte și mosc roșu. A fost lansat în 2010 și este perfect pentru toate ocaziile.

Ilham Eau Fine Spray

Parfum oriental pentru femei şi bărbaţi. Bogat, dulce, condimentat, senzual, sofisticat, tentant. Note înalte de piele, piersică, şofran, fructe sălbatice roşii şi caramel. Note medii de ulei de cipriol, labdanum, piper, ghimbir, acorduri lemnoase. Note de bază de lemn de agar, benzoe, mosc, patchouli, balsam, vanilie de Peru. A fost lansat în 2014 și este recomandat pentru seară sau sezonul rece.

Fatena Eau Fine Spray


Parfum floral oriental pentru femei contemporane. Condimentat, proaspăt, dulce, călduros și seducător. Note de vârf de piper roz, olibanum, ghimbir și șofran, note medii de caramel, lăcrămioare, iasomie și paciuli și note de bază de benzoină, ulei de chiparos sau nagarmotha, labdanum, balsam peruvian, mosc, lemn de agar (oud), piele și vanilie. A fost lansat în 2013 și este perfect pentru toate ocaziile.

Găsiți parfumuri minunate, pentru un plus de feminitate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu