vineri, 27 mai 2016

Produsele Therapy -G


Hello!


Produsele Therapy-G sunt produse de refacere pentru parul tern, subtiat. Fiecare formula este conceputa pentru a actiona, corecta, preveni factorii interni si externi ce dux la caderea prematura a parului. Șampoane, balsamuri, produse de coafare, tratamente șu suplimente acționează în acest sens.

Șampon Hidratant


Șampon pentru părul uscat,deteriorat și tratat chimic, ce curăță delicat părul și scalpul. Este îmbogățit cu proteine de orez pentru hrănirea și iluminarea părului. Amestecat cu enzime activate de lipozomi, ce intensifică hidratarea,sănătatea și vigoarea părului. Previne vârfurile despicate,ruperea și întărirea cuticulelor părului. Protejază culoarea și intensifică volumul părului, iar părul va fi mai neted,puternic și mai maleabil.


Șampon de Întindere




Șampon creat special pentru a întinde și îngriji onduleurile și buclele. Diminuează electrizarea buclelor și îngrijește delicat și descurcă imediat părul pentru a intensifica maleabilitatea. Este îmbogățit cu proteine de orez, ajută la hrănirea și iluminarea părului uscat,deteriorat și tratat chimic. Este amestecat cu enzime activate de lipozomi. Intensifică hidratarea,sănătatea și vigoarea părului. Părul va avea un aspect cu volum intens, lucios și suplu.

Descoperiți produsele Therapy-g aici!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu